.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




duminică, 6 noiembrie 2016

Numerele lui Grabovoi


"ADN-ul uman este o combinatie unica de numere. Indiferent de natura ei,boala este o reacordare la perfectiunea proprie arhetipala. De fiecare data cand ne abatem de la arhetipul propriu, ADN-ul gaseste calea cea mai potrivita pentru reacordare. Uneori este mai simplu, alteori simptomele sunt complexe. Cel mai frecvent, starea de boala se instaleaza prin rezistentele fata de evenimentele din jurul nostru, rezistente care induc sentimentul/emotia/gandul de separare fata de Intreg. Am fost creati cu constienta ca suntem un Intreg, asa ca, cu cat „separarea”este mai intensa, cu atat si simptomele sunt mai zgomotoase, de lunga durata… si chinuitoare.
Toti cei care au relatat vindecari miraculoase ale unor boli numite „incurabile”, au recunoscut ca au acceptat sa experimenteze cu bucurie, evenimentele din viata lor, fara sa se mai opuna. Au recunoscut ca trecusera dincolo de dualitatea bine/rau, moral/pacat, frumos/urat, drept/nedrept, corect/incorect etc. Fiind in aceasta stare de constiinta, au eliberat boala. Au eliberat judecata mentala care genereaza separare fata de ceilalti si de Intreg.
Metoda lui Grigori Grabovoi consta in emiterea constienta a sirului de numerecare formeaza un cod ce te acordeaza la o vibratie care armonizeaza/vindeca o problema. In documentul de fata sunt codurile pentru problemele de sanatate. Exista si coduri numerice care functioneaza ca mantre, te acordeaza la vibratii subtile, sublime.
Emiterea este atat vocala – rostind tare si cu entuziasm sirurile de numere (sefac pauze foarte scurte intre sirurile de numere si se rostesc din nou, pana cand se percepe o modificare la nivelul constiintei), cat si vizuala, ca si cum, din mijlocul fruntii ia nastere numarul rostit in forma tridimensionala si de culoare auriu stralucitor.
Am lucrat cu cateva coduri numerice si consider ca este o metoda foarte interesanta de reacordare la arhetipul propriu.
Sanatate perfecta!



Numerele lui Grabovoi folosesc semnale radionice pentru a vindeca diferite probleme de sanatate. Ele au fost descoperite de metafizicianul rus Grigori Grabovoi, cu ajutorul dispozitivului sau radionic.
Pentru cei care nu cunosc teoria si practica Radionica, este vorba despre conceptul conform caruia fiintele umane sitoate formele de viata împartasesc un câmp comun, prin faptul ca ele toate sunt conectate unele cu altele, în interiorul câmpului electromagnetic al pamântului; toate formele de viata au propriul lor câmp electromagnetic, care, atunci când este distorsionat în mod considerabil, cauzeaza îmbolnavirea. Conform Radionicii, care recunoaste ca totul este energie, organele, bolile si medicamentele au propriile lor frecvente sau vibratii specifice. Acesti factori pot fi exprimati în valori numerice sau Secvente/Numere sau sub forma unor tipare geometrice. Aceste numere ofera mijloacele prin care practicianul identifica si trateaza boala de la distanta. Astfel, Grabovoi foloseste dispozitivul sau Radionic pentru a detecta numerele asociate cu diferite stari de sanatate, apoi îsi instruieste clientii sa mediteze asupra acestor numere, actiune care duce la vindecari miraculoase, cum ar fi regenerarea uterului, rinichilor si multe altele. Grabovoi considera ca aceste informatii trebuie folosite nunumai pentru a salva lumea de la o posibila catastrofa globala, ci si pentru a-i permite fiecarui om sa aiba o sanatate perfecta, imortalitate fizica, sa readuca încorpul fizic o persoana care a decedat, sa materializeze si sa dematerializeze, sa se teleporteze, sa regenereze materia distrusa, depistând si solutionând de la distanta orice problema de natura mecanica, ortoelectronica, precum si controlul de la orice distanta asupra materiei fizice. De asemenea, el sustine ca a vindecat oameni bolnavi de SIDA sau cancer si ca a vindecat sute de persoane fara niciun fel de contact fizic cu acestea. Dovada acestor vindecari poate fi confirmata de medicina traditionala si sunt atestate oficial de catre persoanele vindecate. Modelul sau foloseste câmpul creativ al informatiilor, cunoscut drept energia constiintei, pentru a materializa atât orice informatie sau obiect dorit, cât si pe cele din afara continuum-ului spatio-temporal. În plus, el a descoperit metode de transformare a energiei oricarei actiuni în forme geometrice cunoscute. Iata de ce numerele lui Grabovoi pot fi folosite pentru diagnosticarea de la distanta si regenerarea materiei, în orice interval de timp, prin transformarea timpului în forma spatiala.
Pentru a învata cum sa folositi aceasta tehnica, mai întâi selectati un numar din lista de mai jos, în functie de problema de sanatate asupra careia doriti sa lucrati, iar apoi apelati la setul de reguli ale Biokinesiei – capitolul din manual referitor la pasul urmator. Puteti gasi mai multe informatii despre aceste numere în cartea Recovery Of The Human Body Focusing On Numbers (Vindecarea corpului omenesc prin concentrarea asupra numerelor), de Grigori Grabovoi.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu