.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




sâmbătă, 6 august 2016

"Minutul de aur, o data pe zi, in fiecare zi."

"Eu cred ca toata lumea, de la mic la mare, crede in minuni, chiar daca ascund foarte iscusit acest lucru. Unii oameni sunt convinsi ca nu exista minuni, dar totusi in momentele de criza spera sa se produca o minune. In interiorul fiecarui om matur sta bine ascuns un copil, asa cum era el insasi in copilarie, care in mod sincer asteapta o minune, o magie si spera la ceva mai bun.
Eu personal cred in minuni, in magii. De fapt e ceva mai mult decat o simpla credinta, deoarece eu stiu cum se produc minunile, magia si cum se pot implini dorintele. Exista o serie intreaga de adevarate psihotehnologii orientate spre implinirea dorintelor.



Ai incredere, dar verifica.
Ca specialist care se ocupa intens de studiul numerologiei si impactul cifrelor asupra vietii oamenilor si societatilor umane, chiar si a proceselor istorice scriu acest articol despre magia cifrelor in speranta ca cititorul va experimenta in propria lui viata ceea ce va fi scris aici, apoi imi va scrie despre efectele observate. Cu alte cuvinte vreau sa scriu aici despre minutul magic, un minut din cele 1440 (1+4+4+0 = 9) pe care le detine o zi (adica o zi si o noapte-24 (6) de ore.)
Fiecare om, are in timpul celor 24 de ore, propriul lui minut magic in care poate trimite in Univers (de fapt in Multivers) dorinta lui care neaparat se va implini putin mai tarziu.
Acest minut magic, mistic, este numit in numerologie ,,Minutul de aur” , desi valoarea acestui minut este nepretuita. Aurul are prea putina valoare in fata acestui minut magic. Nu are pret pentru ca darueste omului o posibilitate unica de a spune, explica, arata Universului in direct, care este dorinta, scopul tau personal. Anume aceste 60 de secunde sunt nepretuite, deoarece ele deschid pentru fiecare om un canal direct de comunicare intre el si Univers, care dupa cum stim, este mental, psihic, informational, centrifug, masculin si nu emotional, energetic, feminin, centripet. Tocmai din acest motiv Universul va asculta cu mare atentie informatiile venite de la om, le va prelucra si in conformitate cu forta lui centrifuga, iti va darui in schimb forte mentale necesare, informatii, psihism, pentru implinirea dorintei, dar nu iti va pune nimic in punga. Pentru asta omul va trebui sa apeleze la principiul feminin, centripet, energetic si sa actioneze cu energia necesara ca dorinta sa capete intruchipare. Universul iti va da chipul realizarii dorintei, iar omul va trebui sa-l intruchipeze. Uite asa, in urma unei relatii info(Cosmosul)energetica(Natura), psiho(Cosmos)emotionala(Natura, Lumea, Viata), Cosmos (masculin) si Lumea (feminine), unde omul este doar un intermediar, conductor, fiu sau fiica al acestor doua forte, dorintele se pot implini tot asa cum se implinesc dorintele micutului cand cere ceva de la mama si tata lui. Evident ca atat in familia create din mama, tata si copil cat si in familia Cosmos, Natura si om dorinta nu se realizeaza imediat ci doar dupa o anumit interval de timp. Intervalul de timp necesar implinirii dorintei depinde de complexitatea dorintei, de numarul elementelor din care este compusa si de numarul proceselor necesare de implicat pentru a atrage in forma centripeta tot ce este necesar ca dorinta sa se realizeze.



Pe de o parte avem Cosmosul, care detine toate informatiile despre tot, chipul, iar pe de alta parte avem Natura( lumea, viata), capabila sa intruchipeze aproape orice ne dorim noi cu adevarat, fii si fiicele acestor doua puteri universale. Trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce gandim in acest minut magic, deoarece in Cosmos si in Natura, notiunea de bine si rau are un cu totul alt sens, neinteles de catre omul de rand. Pur si simplu, acolo exista o alta logica pe care omul nu o poate cuprinde si nici intelege. Daca ai avut nefericirea, nenorocul, sa gandesti rau, prost si urat despre tine si despre viata ta in acest minut magic, si acest gand a fost suficient de puternic, Universul poate prelua acest gand si il poate intruchipa ca si cum ar fi o dorinta a ta. Cosmosul , in relatie cu natura si viata, nu stie de binele si raul tau. Acest binom, realizeaza doar dominanta, gandul dominant, pe care il poate interpreta drept dorinta. Nu este important ca ne dorim ceva sau pur si simplu aruncam tot felul de cuvinte fara de scop si fara rost, vorbim cu voce tare tot felul de bazaconii despre noi sau viata noastra, despre lumea care ne inconjoara, despre oameni, bogatie sau saracie, success sau insucces, tot ce spunem in acest minut sau gandim, sau doar pur si simplu traim, fara a spune cuvinte, inevitabil se inscriptioneaza, se ia in vedere, spre realizare, ca si cum ar fi dorinta noastra.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii vorbeau despre minutul magic in care tot ceea ce gandesti, simti, vorbesti sau traiesti, capata o putere spre a se intruchipa. Evident, intruchiparea acestora, va avea loc direct in viata noastra deoarece noi suntem expeditorii acestor mesaje.
Personal cunosc oameni care folosesc cu mare succes minutul magic al zilei in viata lor, apoi imi povestesc cu uimire si admiratie, cat de important a devenit pentru ei comportamentul mental, verbal si fizic in acel minut. Unii dintre ei isi pun alarma la telefon ca sa ii anunte cu un minut inainte despre venirea minutului de aur, pentru ca acestia sa aiba timp sa se relaxeze si sa foloseasca minutul de aur cu maxima eficienta, fiind intr-o stare de buna dispozitie, ganduri clare, imaginea dorintei realizate clara, limpede si plina de incredere. Anume, plina de incredere, pentru ca daca tu ai incredere in Cosmos si Cosmosul va avea incredere in tine.
Asadar, cand apare acest minut de aur, pentru fiecare dintre noi, in timpul unei zile? Cum putem calcula sau afla cand vine intr-o zi, propriul nostru minut de aur?
Schema este simpla : Din data de 1 pana pe 24 a fiecarei luni, minutul de aur se calculeaza astfel : ziua lunii reprezinta ora, numarul lunii reprezinta minutul. De exemplu, pentru ziua de astazi este luna a 8-a si ziua de 6, adica 6.08. De la 6.08 pana la 6.09 va curge minutul de aur al acestei zile.
Daca esti nascut in luna a 8-a si ziua de 6 a oricarui an, atunci, inseamna ca de la 6.08 pana la 6.09 va fi minutul tau de aur. Fii atent ce faci, ce gandesti, cum te simti si ce atragi si ce trimiti in jur, in acest interval de timp. Daca esti nervos si nu faci nimic decat sa raspandesti injuraturi in jur, atunci sa nu te plangi daca foarte rapid situatiile neplacute vor apare din abundenta in viata ta.
Universul este fractal. Tot ce se gaseste intr-o particica, se regaseste in tot si in toate pana in Univers doar ca la alt nivel de functionare si la alte scari. Asa cum tu te-ai nascut in luna a 8-a, ziua a 6-a,ai venit in aceasta lume intr-un moment magic- tu ai aparut, tot asa, in acest minut, in lumea asta, va intra pentru tine ca printr-o poarta deschisa pentru un minut, tot ceea ce tu ai facut, gandit, trait.
Pe langa aceasta, Universul foloseste principiul similitudinii – precum sus, asa si jos. Precum esti tu in acest minut, aici pe Pamant, tot asa Universul se va modela pentru tine in vederea implinirii unuia si aceluiasi sens. Asa ca ai mare grija ce faci in acest minut. Daca toti oamenii globului ar avea grija de ceea ce fac, simt, traiesc, gandesc in propriul lor minut de aur, lumea ar fi de-a dreptul mult mai buna. Un minut pe zi si este suficient. Stiti doar? Buturuga mica rastoarna carul mare.
Deoarece intr-o zi avem doar 24 de ore, lucrul de care mie personal imi pare rau, incepand cu data de 25 a oricarei luni, pana pe 31 schema de calcul a minutului de aur se modifica in oglinda.
Ziua lunii va reprezenta minutul iar numarul lunii ora. Adica se calculeaza exact invers.
De exemplu 29. Decembrie ( 12.29). Fi atent ce faci de la 12.29 pana la 12.30.
Pana aici am vorbit despre minutul magic al zilei. Acest minut trebuie respectat de oricine, deoarece are o importanta si o influenta globala asupra tuturor oamenilor. Acum insa, vom vorbi despre cum descoperim propriul minut magic. Simplu. Scrieti-va ziua si luna nasterii si folosind schema de mai sus, adica pana in data de 24 si cea de dupa data de 24 pana la 31, unde locurile se inverseaza si astfel descoperiti propriul minut magic.
Exemplu : sa zicem ca esti nascut pe data de
16 februarie = 16.02 De la 16.02 pana la 16.03, in fiecare zi a fiecarei luni si a fiecarui an, cu alte cuvinte, zi de zi, in acest interval de timp, va fi minutul tau magic. Insa nu uita si de minutul magic global.
Exemplul 2 : Daca te-ai nascut intr-o zi dincolo de data de 24 a oricarei luni, atunci, ziua nasterii va reprezenta minutele, iar numarul lunii, ora. Adica invers ca pana in data de 24.
27 noiembrie = 11.27 De la 11.27 pana la 11.28, curge minutul tau de aur, magic.

Schema :
Zilele de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 vor reprezenta orele + luna 1, 2, 3, 4, 5 ,6 , 7, 8 , 9 , 10, 11 , 12 care va reprezenta minutele.
Zilele de 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 a oricarei luni, vor reprezenta minutele + luna care va reprezenta ora.



Astfel, fiecare om, are de cinstit doua minute pe zi. Minutul zilei si propriul minut de aur. Invata macar aceste doua minute magice pe zi, in fiecare zi, sa fii bun, calm, sa raspandesti si sa traiesti idei positive si sa faci bine. Fii mai bun macar aceste doua minute pe zi si nu iti va parea rau. Cosmosul te va rasplati. Memoreaza ! Cosmosul , de doua ori pe zi, ca si cum ia o analiza asupra vietii. O data pe zi, ca si cum ia o picatura de sange pentru analiza, asupra vietii globale. Si aceasta este reprezentata de ziua si luna curenta. A doua oara, Universul mai ia o picatura de sange si face o analiza asupra vietii tale personale, private, si daca in aceasta picatura de sange gaseste ceva in neregula, sa nu te impresioneze ca Universul va trimite asupra ta un antibiotic. Insa daca Universul, in propriul tau minut magic, te va analiza si va observa ca totul acolo este bine, cald si luminos, atunci cu siguranta va trimite catre tine, implinirea oricarei dorinte, si iti va da tot ceea ce este necesar pentru a raspandi in continuare, lumina, caldura si bine.

Toate acestea scrise pana acum, pot parea pentru un om extrem de pragmatic, pamantean, ceva ca fiind desprins dintr-o poveste pentru copii. Credeti-ma ca nici pe departe nu este asa. Aici lucrurile sunt mult mai serioase, interesante si complexe decat am vrut eu sa scriu. Exista un astfel de minut magic si manifestarea lui poate fi observata in viata multor oameni remarcabili.

Acest minut apare in conformitate cu timpul local. Chiar daca trecem la ora de vara sau de iarna, nu conteaza. Daca te aflii intr-o alta tara, cu diferenta de fus orar, minutul tau de aur, va fi la ora locala a tarii in care te gasesti.
Inainte de a va formula dorinta, aveti grija sa o formulati corect, scurt , clar si concis. Cred ca multi dintre voi deja sunteti informati ca Universul, cat si creierul nostru, nu percepe cuvantul “NU”
Din acest motiv, afirmatia, dorinta, trebuie sa fie formulate conform principiului afirmatiei positive. Ceea ce presupune lipsa totala a montarilor negative, a negatiilor sau a “vreau”, “voi face”, “voi fii” etc, in propozitie. Dorinta se formuleaza numai la timpul present, in asa fel, ca si cum omul are deja tot ce si-a dorit. De exemplu : “Eu sunt extrem de puternic. Am incredere in mine si pot realiza orice.”
“Eu cu mare bucurie si satisfactie primesc un salariu de 1500 de euro in fiecare luna.” “Eu sunt sanatos, atractiv, interesant si lumea cu mare placere vine spre mine.”
Nu va formulate dorinte materiale, pentru ca acestea se realizeaza mai greu iar uneori, pentru realizarea lor, ar putea atrage asupra ta tot felul de suferinte si dureri. Formuleaza-ti intotdeauna dorinte nemateriale : “Sunt fericit”, “Sunt puternic”, “Sunt multumit si recunoscator pentru viata mea”, pentru ca acestea se realizeaza mult mai repede si atrag asupra ta tot ce este necesar ca sa fii fericit, chiar si bani si bunuri materiale daca Cosmosul va considera asta necesar.
Crede-ma ! Daca vei trai in interiorul tau ca un imparat , castelul si coroana vor veni de la sine , fara sa te lupti pentru ele. Daca insa vei trai , simti, gandi, comporta intellectual, ca un sclav, permanent nemultumit de viata, atunci chiar daca te vei lupta o viata intreaga pentru coroana de aur si castel, tot nu le vei obtine. Iar daca totusi cumva le vei obtine atunci doar pentru scurt timp si din cauza acestora ti se va trage moartea.
Apropo, inca cateva nuante despre implinirea dorintelor : totdeauna trebuie sa tineti minte ca Universul se ingrijeste de noi si face aproape totul pentru binele nostru. Astfel, daca ceva totusi nu se realizeaza, atunci, foarte posibil ca in lume asa este mai bine pentru noi. Probabil, anume intr-un asa mod, Universul ne protejeaza de ceva. In afara de asta, trebuie sa invatati sa daruiti, lasand locul gol pentru a putea primi ceva nou. Aduceti-va aminte de ulcior care trebuie golit de apa ca sa poata fi din nou umplut cu vin. Atunci cand daruiesti, inevitabil lasi loc pentru a primi. Va aduceti aminte? Nu se va usca mana celui care da. Asta este una dintre legile Universului. “Elibereaza-ti curtea ca sa pot sa-ti aduc lemne de foc pentru iarna. “ spune Universul.
Nu tot ce isi doreste omul, chiar si sincer, este spre binele lui. Pentru ca orice dorinta, intotdeauna sa aduca numai folos, eu personal, inainte de a-mi spune cu voce tare dorinta, totdeauna spun, ca tot ce vizualizez eu in dorintele mele, intreaga mea dorinta, tot ce eu spun sau soptesc, imi vine mie usor si repede si imi aduce numai folos mie, spiritului si sufletului meu si celor din jur. Acest lucru reprezinta un fel de asigurare ca toate dorintele implinite sa imi fie numai spre folos, nu spre placere ci spre bucurie, spre crestere si dezvoltare.



Va doresc tuturor celor care ati citit acest articol implinirea tuturor dorintelor si ca acestea sa va aduca voua folos, bucurie, fericire cat si celor din jurul vostru.
Tineti minte ! In fiecare zi aveti doua minute magice. Una globala, ce este determinata de ziua si luna curenta in care este bine sa doriti real binele tuturor celor din jur, sa va aduceti aminte de stramosi si sa le pomeniti numele, sa va rugati pentru binele lor si a tuturor celor ce traiesc astazi in aceasta tara. Doriti-va ca cele mai bune idei sa le lumineze mintea celor care guverneaza, sa coboare lumina peste ei si sa ii ajute sa ia cele mai bune decizii pentru popor. Gandeste-te la toti cei din jur, la prieteni si rude si doreste-le bine in mod real, cu toata trairea.
In cel de-al doilea minut de aur, care este determinat de propria ta zi si luna de nastere, gandeste-te la tine. Roaga si cere tot ce iti poate fi tie de folos spre dezvoltarea si cresterea ta.
Citeste acest articol de cateva ori !
Informatii suplimentare : structura continuumului temporo-spatial al Pamantului, este construit in asa mod, incat energia si informatia (masculin-feminin, ying-yang, centrifug-centripet), de orice natura, se transmite consecutiv de la o zi la alta. Aceasta transmisie se produce ca printr-un lant, dar in momente strict determinate, o data pe zi pentru toata lumea, in forma globala si o data pe zi pentru fiecare dintre noi. De doua ori pe zi, pe durata unui minut, rezistenta continuumului temporo-spatial cade aproape de 0. Acest minut, din cele mai vechi timpuri, nu intamplator il numeau minutul de aur al zilei. Magii Atlantidei si faraonii Egiptului Antic, in mod activ foloseau aceste cunostinte pentru a dobandi ceea ce si astazi numim miracole sau minuni. Intradevar, in acest minut, omul poate atinge coeficientul maxim de eficienta, cheltuind pentru asta minim de energie.
Acest minut reprezinta un fel de poarta catre alte dimensiuni. De aceea este atat de important ceea ce gandim, traim si simtim pe toata durata acestuia.
Astfel, nu trebuie sa va uimiti ca in viata voastra ceva nu merge cum trebuie, daca gandurile si trairile voastre sunt asemenea acestora.
Pe scaun in autobus sta un barbat si se gandeste.
“ Sotia este o stricata, prietenii niste ticalosi, rudele niste lichele…”
In spatele acestuia, sta ingerul pazitor, noteaza totul intr-o carte si gandeste :
“Doamne, omul acesta in fiecare zi, are una si aceeasi dorinta! Nu se poate asa ceva! Dar nu am ce face. Dorinta este dorinta si trebuie implinita. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu