.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




duminică, 19 iulie 2015

"SECRETUL SPIRITUAL AL CĂSCATULUI”


”Dragii mei prieteni,
Cui nu ii place un căscat bun? Acel sentiment minunat de eliberare, căldura și relaxare pe care îl simțim atunci când ne deschidem gura în mod spontan, ne întindem maxilarul și simțim un val de energie furnicându-ne în jos pe coloana vertebrala și în întregul nostru corp. E sublim. Da? Ca și cum ai fi prins într-un moment de fericire, în care orice alt gând, grijă, sau preocupare dispare într-un neant unic al mintii.
Ei bine, există un motiv pentru aceasta ... și nu este doar faptul că căscatul poate semnala oboseală. Căscatul poate fi un răspuns automat la nivelurile scăzute de lumină din corp. Lumină dă energie si viață iar căscatul este un răspuns de urgență prin intermediul inteligenței corpului de a vă menține plin cu energie. Este un mare secret spiritual ...
CĂSCATUL & LUMINA
Priviți această fotografie a acestui superb pisoiaș in toiul căscatului și acum vedeți dacă nu va face si pe voi sa căscați. Haideți acum, căscați profund și voi, observați cum va simțiți. Aerul este absorbit adânc în jos, în abdomen, ochii închiși, corpul vostru se simte eliberat și deschis chiar până la degetele de la mâini si picioare si ați putea auzi un susur care pare a fi apa curgând prin urechi.
ELIBERAREA LICHIDULUI SPINAL
Atunci când căscam noi declanșăm de fapt, un val de eliberare a fluidului spinal din interiorul creierului, în josul părții posterioare a gatului (regiunea occipitală) și prin întregul nostru SNC (sistemul nervos central). Unii oameni aud această eliberare ca un val de ceea ce simte ca "lichid" sau "tunet" în urechi. In mod interesant acesta este același sunet pe care il putem auzi în timp ce în stare lucidă / adormire înainte de on-set de proiecție astrala, sau de călătorie astrală (dar acesta face obiectul unei alte postări într-o altă zi - dacă sunteți interesați să știți mai multe despre călătoria astrală și respirație să-mi spuneți în comentariile de mai jos).
Atunci când căscam, fluxul de sânge este, de asemenea, crescut, cand instantaneu fiecare celula din corpul vostru este umplută cu lumina. De aceea avem tendința să ne simtim "mai ușori", fizic, după un căscat bun.
PURIFICAREA CELULELOR
Pe măsură ce ne clătim sistemul cu lichid cefalorahidian, celulele sunt, de asemenea, curățate de acumulările toxice iar diafragma este declanșată, ceea ce activează și trezește PLEXUL nostru solar, NODUL absolut de energie pentru organismul uman.
Când centrul plexului nostru solar este epuizat energetic, frica și rezistența ne pot măcina. Atunci când căscam noi trimite un semnal-șoc către plexul solar să se umple cu lumina. Intuiția mea îmi spune că plexul solar (creierul stomacului nostru), ESTE cel care ii transmite organismului sa caște pentru a trimite un surplus de energie. Căscatul ajută ștergerea fricii, și astfel vă veți puteți afla căscând în situații în care nu sunteți sigur sau atunci când sunteți în afara zonei de confort. Suna familiar?

PE SCURT:
• Căscatul va face bine și ne ajută sa rămânem conectați la echilibrul nostru interior.
• Nu va jenați niciodată sa căscați. Trebuie încurajat, deoarece ne conectează cu fluxul nostru.
• Puteți declanșa un căscat doar gândindu-va la el . Acesta este un instrument de urgență, atunci când aveți nevoie de mai multă lumină, viață și echilibru în corpul vostru precum și energie.
• In fiecare zi respirați profund, gândind și acționând pozitiv și implicarea în stretching si meditație va reduce cantitatea de căscat pe care trebuie să-l faceți pentru a rămâne în flux.
• dacă duceți un stil compromis de viață (și majoritatea dintre noi facem la un moment dat zilnic), căscați de multe ori pentru sănătatea energiei. De fiecare dată când căscați, este precum o sesiune de mini –vindecare, și nimeni nu va știi ce faceți de fapt.

Căscatul este un adevărat mare "secret spiritual" ...

- traducere de Sim Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu