.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




vineri, 1 august 2014

Semnele „trezirii“

”Fără nicio îndoială întreaga lume se află sub auspiciile evoluției spirituale. Fiecare dintre noi experimentează schimbări intense în toate domeniile, la locul de muncă, în viața personală, în relațiile cu ceilalți. Foarte mulți oameni trăiesc experiențe comune, în timp ce alții resimt această stare într-un ritm fenomenal. Sunt experiențe unice, foarte greu de explicat în acest moment, dar pe care le putem învăța unii de la alții. Iată câteva dintre caracteristicile trezirii spirituale pe care le poți recunoaște la tine:
- A fi în locuri publice poate uneori copleșitor, deoarece ne este greu să facem distincția între energia celorlalți și cea proprie. Când starea de spirit generală este „de turmă“, este posibil să resimțim acest lucru într-un mod neplăcut și să ne dorim retragerea într-un spațiu privat, în stări de meditatie, contemplare sau în natură pentru a ne încărca bateriile și a ne întoarce către ceilalți. În relațiile personale, putem simți emoțiile altora ca fiind ale noastre. Este important să fim empatici, dar trebuie să învățăm să facem distincția între emoțiile noastre și emoțiile celorlalți. Influențele din exterior ne pot diminua înțelepciunea proprie.
- Privim lumea în ansamblu și nu mai judecăm lucrurile prin prisma dualității bine/rău, corect/greșit. Această conștiință unitară permite vindecarea și transformarea condiției umane într-o comunitate globală lipsită de frică și plină de iubire față de ceilalți.
- Înțelegem lucrurile intuitiv. Unele dintre cele mai strălucite minți ale timpului nostru doar „știu“. Pe măsură ce ne încredem în intuiția noastră, ea devine din ce în ce mai puternică. Gândim mai mult cu inima decât cu mintea, deoarece instinctele noastre nu mai pot fi ignorate. Visele 
devin premoniții și ne transformă gândurile conștiente.
- Ne acceptăm imperfecțiunea și învățăm să o apreciem. Evoluăm în urma competițiilor cu noi înșine și nu cu alții și, mai ales, nu simțim nevoia să-i judecăm pe ceilalți care se află exact acolo unde trebuie să fie.
- Ne e din ce în ce mai dezagreabil să urmărim televiziunea și alte canale mass-media care promovează violența și transformă conștiințele. Este un mod de a ne pune inteligența în pericol și de a ne inhiba reacția naturală de empatie față de suferința altcuiva.
- Ne simțim detașați de lucrurile materiale. Acest tip de atașament este meschin și ne împiedică să ne apreciem mai mult pe noi înșine și pe ceilalți și, de asemenea, împiedică accelerarea conștiinței de masă necesare pentru transformarea lumii. Aceasta poate fi făcută doar prin dragoste necondiționată față de noi înșine și față de ceilalți.
- Recunoaștem minciuna intuitiv ca și emoțiile neexprimate.
- Empatizăm cu emoțiile altora și avem tendința de a recepta emoțiile prin plexul solar. Este bine să învățăm să ne consolidăm chakra de la acest nivel, deoarece putem dezvolta boli digestive. Împământarea ne poate restabili centrul emoțional, iar mersul desculț este un bun mod de a face asta.
- Simțim din ce în ce mai multă compasiune pentru cei aflați în suferință sau lipsiți de afecțiune.
- Intuim tot mai bine că încercarea de a-i „trezi“ pe cei care nu sunt pregătiți poate fi toxică pentru sensibilitatea lor.
- Este necesar să învățăm să stabilim limite pentru a nu prelua emoțiile altora.Vampirii energetici sunt atrași de noi precum insectele de lumină, așadar trebuie să fim vigilenți pentru a ne proteja.
- Ne simțim atrași de domeniile naturale și tradiționale de vindecare: acupunctura, Reiki, Qi-Gong, yoga, masaj, plante, medicina holistică.
- Vedem șansele cu mult înaintea altora. Noi știm deja ceea ce masele refuză să înțeleagă sau să creadă pentru că mințile noastre funcționează mult mai rapid.
- Simțim amplificarea creativității în diverse domenii artistice și a imaginației.
- Acceptăm că putem atrage ceea ce există pe nivelul nostru vibrațional. Experiențele care se manifestă în planul fizic există mai întâi într-un plan vibrațional, fie ele bune sau rele. Este important să învățăm să acceptăm relațiile și experiențele pentru ceea ce sunt, ca lecții pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine.
- Înțelegem fără îndoială că iubirea se manifestă în tot ceea ce există.
- Avem nevoie de singurătate mai mult decât o persoană obișnuită.
- Ne putem plictisi ușor dar ne simțim bine cu noi înșine.
- Ne este greu să facem lucruri care nu ne plac sau nu ne bucură cu adevărat. De ce să ne irosim în ce nu ne place? Suntem convinși că viața trebuie să fie o expresie a bucuriei adevărate. Nu, nu suntem leneși, avem discernământ.
- Suntem obsedați de a scoate adevărul la lumină.
- Nu ne temem de nimic. Toate schimbările care vin, indiferent că sunt percepute ca negative, sunt proiectate de noi. Am depășit un anumit prag și lumea se pregătește să acceseze un nivel de conștiință superior. Nimic nu ne va putea opri.
- Percepția asupra timpului s-a schimbat. Putem resimți o zi ca pe un minut sau ca pe o săptămână.
- Avem oroare de rutină.
- De multe ori nu suntem de acord cu autoritatea (din motive evidente). Poate că unii numesc această situație „anarhie“, fără a înțelege cu adevărat semnificația cuvântului sau ce înseamnă cu adevărat a guverna.
- Putem fi amabili sau binevoitori, dar nu ne petrecem prea mult timp cu persoane egoiste sau nepoliticoase. Nu-i înțelegem pe cei insensibili la sentimentele sau punctele de vedere ale altor oameni.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu