.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




miercuri, 7 mai 2014

CELE ZECE SEMNE ALE TREZIRII SPIRITUALE

1) Se schimbă tiparul somnului. Vă treziți la 2 – 3 noaptea. Procesul se încheie în momentul în care vă treziți din nou după ora 5,00. Păreți a avea mai multă energie.
2) Apar tot felulde senzații pe scalp. Simțiți presiune în chakra coroană, ca și cum v-ar împinge cineva cu un deget. Simțiți vibrații în cap sau / și în urechi.

3) Apar tot felul de emoții. Vă simțiți triști, singuri, nefericiți, furioși, dar fără motiv. Aceasta ca urmare a deblocării emoțiilor ; vin din chakra inimii. Observați aceste emoții și lăsați-le să plece cu iubire.
4) Revin probleme mai vechi, rămase nerezolvate. Rezolvați-le cât puteți mai bine. Se produce o curațare generală a mentalului și a modului de abordare a vieții.
5) Corpul fizic se schimbă. Obiceiurile legate de dietă se îmbunătpățesc și devin mai sănătoase. Se produc schimbări în gusturi și preferințe. Se schimbă întregul corp și mintea, felul de a gândi. Crește vibrația pe măsură ce experimentați iubirea necondiționată.
6) Simțurile se ascut. Intuiția se dezvoltă și deviniți mai conștienți de energiile subtile.Începeți să vedeți steluțe de lumină, umbre, sfere de energie, flash-uri, imagini disparate. Puteți să vă auziți numele strigat, voci, zgomote în urechi, par mirosuri și simțiți prezențe lângă voi. Sunt semne pe care vi le dau spiritele și ghizii. Nu vă temeți niciodată. Aplicați discernământul în relațiile cu spiritele – vibrații înalte.
7) Începeți să vedeți lumea cu alți ochi. Iubiți totul și pe toată lumea. Sunteți compasivi și iubiți necondiționat. Nu fiți aspri cu voi înșivă, dacă aveți o zi mai proastă. Fiți gentili cu voi și conștiința voastră se va extinde
8) Veți dori din ce în ce mai mult să vă eliberați de vechile tipare și să scăpați de vechile obiceiuri, care nu vă mai sunt de folos. Aveți curajul să fiți voi înșivă, curățați totul și pregătiți locul pentru NOU.
9) Începeți să observați mult mai multe semne care vorbesc direct despre ce vă interesează și la un nivel mai profund. Ele au o semnificație profundă pentru voi, pe măsură ce devenițo mai conștienți, vă treziți.
10) Sincronicitatea curge mai repede. Evenimentele minunate se înmulțesc atunci când vă aflați pe drumul care trebuie. Întâlniți oamenii potriviți, benefici pentru voi. Nu există limite pentru ”coincidențele fericite”. Descifrați corect mesajele din spatele evenimentelor.
AMINTIȚI-VĂ CĂ NU SUNTEȚI SINGURI ! Ajutorul vine din lumea invizibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu