.

"Vino și asează-te.
Peste două zile nu voi mai fi aici...
Și pe urmă...niciodată."
(Vasili Șukșin)




joi, 23 mai 2013

MerKaBah – "vehicul" de teleportare spaţiu - timp


"Geometria sacră ne oferă o înţelegere mai vastă a universului şi a adevărurilor simple de lângă noi, având ca scop expansiunea conştiinţei şi deschiderea inimii spre lumină.
Formele geometrice sacre nu stagnează niciodată, ci se află în continuă schimbare, de la o formă geometrică la alta, având o anumită viteză sau frecvenţă, după caz.
Merkabah – vehicul de teleportare spaţiu-timp
Cuvântul Merkabah este alcătuit din trei silabe:
Mer – înseamnă lumina care se roteşte în ea însăşi
Ka – înseamnă spirit
Bah – înseamnă corp uman
Merkabah este un cuvânt folosit în egipteana veche şi este tradus „ascensiunea ce duce corpul şi spiritul dintr-o lume în alta.”

Merkabah este un câmp de energie cristalină ce este alcătuit din forme ale geometriei sacre ce aliniază mintea, corpul şi inima. Acest câmp se extinde în jurul corpului uman la circa cincisprezece metri şi se roteşte în jurul trupului cu viteza luminii.
În cazul persoanelor cu o credinţă mai slabă, acest câmp este încetinit sau a încetat să se mai rotească.
Când acest câmp este reactivat şi are o rotaţie normală, se poate numi câmp Merkabah. El seamănă cu structura unei galaxii.
Acest câmp este un puternic instrument de vindecare şi de protecţie. El pune în bună funcţionare şi echilibru cele două părţi ale creierului uman, ceea ce duce la întărirea nivelului fizic, emoţional şi mental.
 Merkabah are ca scop conectarea cu Sinele nostru Superior şi ne susţine în creşterea noastră personală. El poate fi folosit pentru teleportare în alte dimensiuni."

(Maria Cristina Stroiny)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu